"Baromuzun 17. Olağan Genel Kurulu ve Baro Seçimleri"
Tarih: 5.10.2024 | Okunma Sayısı: 54
"Baromuzun 17. Olağan Genel Kurulu ve Baro Seçimleri" 05.10.2024 Cumartesi günü Baro Hizmet Binamızda Av. Necati Önen Konferans salonunda gerçekleştirildi.  Genel Kurulun ardından yapılan Baro seçimlerinde Av. Halime Kahraman yeniden Baro Başkanı olarak güven tazelemiştir. Baro Yönetim Kurulu Üyeleri; Av. Emel AKAN YILDIRIM, Av. Mustafa Büyükgüner, Av. Duygu AKKAYA, Av. Fuat SELBES, Av. Sinan ÖZDEMİR,  Av. Muhammet İkbal CAN, Av. Salih Yılmaz, Av. Fatma BORA, Disiplin Kurulu Üyeleri, Av. Ebru SAMUR AYAZ, Av. Erdem SAĞIR, Av. Yusuf ARI, Denetleme Kurulu Üyeleri, Av. Arife ÇELİK KORKUT,  Av. Mesut ARSLAN, Av. Mert Söğüt, TBB Delegeleri Av. Mehmet Zafer ÖNEN, Av. Burhan DELİBAŞ, Av. Özlem YILDIZ olmuştur.

16.10.2024
AV. HALİME KAHRAMAN

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.