2. GENÇ AVUKATLAR KURULTAYI
Tarih: 21.11.2013 | Okunma Sayısı: 4507
   16-17 Kasım tarihlerinde Eskişehir Barosunun ev sahipliğinde düzenlenen 2. Genç Avukatlar Kurultayına Baromuzu temsilen Av. Pervin TAŞÇI, Av. Erdem SAĞIR ve Av. Mustafa Kemal KARABIYIK katıldı. 48 Barodan yaklaşık 200 avukatın katıldığı Kurultay Eskişehir Barosu Başkanı Av. Rıza ÖZTEKİN ve Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Metin FEYZİOĞLU'nun konuşmalarıyla başladı. Divan Kurulunun oluşturulmasının ardından her Baronun bir temsilci avukatı tarafından genç avukatların yaşadıkları sorunlar ve çözüm önerileriyle ilgili konuşmalar yapıldı. Baro Başkanımız Av. Halime AYNUR'un da takip ettiği Kurultayda Bilecik Barosunu temsilen Av. Pervin TAŞÇI bir konuşma yaptı. 
   Kurultayın 2. gününde ise çalışma grupları oluşturularak genç avukatların sorunlarının konu başlıkları altında tespit edilmesi çalışması yapıldı. Her grup sorunların çözümüne ilişkin getirdikleri çözüm önerilerini yazılı şekilde Divan Kuruluna sundu. 2. Genç Avukatlar Kurultayı sonuç bildirgesinin kamuoyuna sunulmasıyla sona erdi.
   Kurultayda yapılan oylama sonucunda 3. Genç Avukatlar Kurultayının Denizli Barosunun ev sahipliğinde yapılması kararlaştırıldı.
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 

ETKİNLİK TAKVİMİ

19.09.2024
AV. HALİME KAHRAMAN
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.